vrijdag 2 maart 2012

Zakelijke tolken

Wanneer u als bedrijf voor meerdere dagen een buitenlandse delegatie op bezoek  krijgt is het handig om een tolk bij de hand te hebben die u kan helpen communiceren met de gasten. Heeft u een bedrijf in de buurt van Utrecht, dan kunt u een tolkbureau Utrecht inhuren die u kan helpen met het begeleiden van de buitenlandse delegatie, daarnaast kan de tolk als medium dienen tijdens gesprekken, besprekingen en presentaties.

Een tolk kan voor uw bedrijf ook handig zijn wanneer u interviews, marktonderzoeken, radio- of televisieopnames, kennismakingsgesprekken of onderhandelingen met anderstalige mensen heeft. Getrainde gesprekstolken kunnen ervoor zorgen dat de essentie van uw boodschap bij het vertalen van een gesprekssituatie hetzelfde blijft.
Het is handig om een tolkbureau in te schakelen die voor u alles uit handen neemt, zodat u zich niet over audio-oplossingen druk hoeft te maken. Zorg dus dat u een tolkbureau inschakelt die de boeking van verschillende apparatuur kan verzorgen.
Als u mensen ontvangt die een andere taal spreken komt daar vaak ook een andere cultuur bij kijken. Een goede tolk kan u ook helpen met het culturele aspect van u ontvangst. Vaak hebben mensen in andere culturen hele andere normen en waarden als het om zaken gaat. Door hier goed op in te spelen kunt u uw gasten op hun gemak stellen en hiermee een goede eerste indruk maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten