vrijdag 19 augustus 2011

Fietsen in Engeland

Nederlanders gaan graag fietsen in het buitenland. Populaire landen zijn België en Frankrijk. Engeland heeft geen goed fietsimago, maar dit blijkt onterecht. De mooie wegen, gastvriendelijke mensen en steeds mooiere fietsroutes maakt van Engeland het ideale land voor uw fietsvakantie. Engeland is ook het land van de pubs en van de echte Engelse Gentlemens. Uiteraard heb je het weer niet in de hand, maar dat heb je nergens.
Het landschap in Engeland is sterk variërend. Van heuvelachtig landschap tot flink bergachtig, voor beide bestaan uitstekende dag maar ook meerdaagse routes. Kleine hotels en hostels zijn er in overvloed tegen betaalbare vergoedingen.
Dartmoor bevindt zich in het zuidwesten van Engeland en bestaat uit prachtige heuvels met hei en dit gebied is ook rijk aan historische overblijfselen. Voor de grotere beklimmingen kunt u terecht in het zuidwesten van Engeland. Cornwall en Devon zijn de twee bekendste gebieden voor de verder gevorderde fietser.
Op internet zijn meerdere fietsroutes te vinden. Een aantal zijn al vertaald in het Nederlands, maar vind u er een in het Engels dan kunt u denken aan een vertaalbureau Engels Nederlands. Dergelijke bureaus kunnen u perfect helpen aan een volledig vertaalde fietsroute. Veel plezier in Engeland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten